Monarchia Törzsvásárlói program

Minden kedves vásárlónk, aki egyidejűleg legalább 10.000 forint értékben vásárol üzletünkben vagy webáruházunkban, egy évre szóló Monarchia Borklub tagságot kap, és minden további vásárlása során bor és pezsgő kínálatunkból 8% kedvezményre jogosult, amely akár már egy palack vásárlásakor is érvényesíthető.  A törzsvásárlói kedvezmény egyéb kedvezményekkel, karton, akciós vagy szezonális ajánlatokkal nem vonható össze. A klubtagság automatikusan meghosszabbodik egy újabb évvel, amennyiben törzsváslárlónk az adott év alatt minimum 30.000 forint értékben vásárol üzletünkben vagy webáruházunkban.

Bővebb információért kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatót, vagy keresse a Monarchia Borklub vezetőjét.
Roszik Zsófia
+36 70 452 26 01 
roszik.zsofia@monarchiaborok.hu 
borbolt@monarchiaborok.hu

Hogyan csatlakozhat a törzsvásárlói programhoz?
A program részese lehet bármely 18. életévét betöltött természetes személy, valamint jogi személyek és jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok, egy egyszeri, minimum 10.000.- Ft összértékű vásárlás után. A minimum 10.000.- forintos összértékbe minden termékünk beleszámít, az akciós termékek is. A programban való részvétel ingyenes. 
Minden klubtaggá váló vásárlónknak a későbbi azonosítást segítő adatokat (regisztrált email cím, törzsvásárlói azonosító) emailben küldjük el. Kérjük ezt a levelet őrizze meg.

A klubtagság meghosszabbításának feltétele:
A klubtagság létrejöttétől számított 365 napon belül minimum 30.000.- Ft összértékű vásárlás a Monarchia webáruházban és / vagy a Monarchia Borszaküzletben. A klubtagság határozatlan ideig, évről évre meghosszabbodik, amennyiben a klubtagság évfordulóitól számított 365 napon belül a vásárlások összértéke eléri a minimum 30.000.- forintot.  

Hol érvényesítheti törzsvásárlói kedvezményét?

  • 1052 Budapest, Haris köz 2. Monarchia Borszaküzlet
  • www.monarchiaborok.hu webáruház

Hogyan érvényesítheti törzsvásárlói kedzvezményét?
Webáruházunkban történő vásárlás során a törzsvásárlói kedvezménye automatikusan érvényesítésre kerül. Kérjük ügyeljen, hogy mindig azzal a felhasználóval lépjen be és vásároljon, mellyel a klubtagságot megszerezte. Más felhasználó, újonnan regisztrált felhasználó esetén a törzsvásárlói kedvezményre nem lesz jogosult.
Borszaküzletünkben történő személyes vásárlás során a törzsvásárlói kedvezményét a klubtagsága létrejöttekor kapott emailben felsorolt adatok alapján tudjuk érvényesíteni (regisztrált email cím és / vagy törzsvásárlói azonosító).

Milyen adatok megadása szükséges a programban való részvételhez?
A fent megjelölt helyeken az érdeklődő vásárlók számára névre szóló számlát állítunk ki a vásárlásról, majd a vásárlások összegét saját számlázási rendszerünkhöz kapcsoltan tartjuk nyilván. A vásárló neve, lakcíme/számlázási címe, e-mail címe és telefonszáma, valamint törzsvásárlói azonosítója alapján lesz beazonosítható. A vásárló hozzájárul, hogy adatait a Monarchia Borkereskedelmi Kft. nyilvántartásába felvegye és feldolgozza. Az adatokat a Monarchia Borkereskedelmi Kft. bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja ki.

A törzsvásárlói program határozatlan időtartamú. A Monarchia Borkereskedelmi Kft. a programban leírt feltételeket módosítani, illetve a programot megszüntetni a törzsvásárlók értesítése mellett teheti.
 

KNW BORKLUB

A KNW Borklub tagjai aktív részesei lehetnek a Kovács Nimród Winery életének, elsőként értesülhetnek az újdonságokról, valamint számos kedvezményt biztosítunk számukra.

Belépés menete:
Amennyiben Ön egyszeri alkalommal 30.000 Ft felett vásárol a Kovács Nimród Borászat boraiból az egri borászatban, a Monarchia borszaküzletben, vagy a monarchiaborok.hu webshop felületén lehetősége nyílik belépni a KNW Borklubba. A tagság a belépéstől számítva egy évre szól.

A tagsággal járó előnyök:
10% kedvezmény az egri borászatban és a Monarchia borszaküzletben történő borvásárlás, valamint internetes borrendelés esetén a monarchiaborok.hu oldalon keresztül.
10% kedvezmény pincetúrával egybekötött borkóstolásra a borászatban, rendszeres hírlevél megküldése, melyben első kézből értesülhet az aktualitásokról kizárólag klubtagjaink számára limitált borok megvásárlását kínáljuk fel, új és kifutó tételekről értesítjük

Feltétel:
a klubtagság megtartásának feltétele a rendszeres vásárlás: egy naptári évben a borászatnál, a Monarchia borboltban vagy a webshopon keresztül elköltött 30.000 Ft

NJK BORKLUB

Igazán hűséges KNW klubtagjaink számára lehetőséget nyitunk további kedvezmények és egyedi ajánlatok elérésére az NJK borklubon keresztül.

Belépés menete:
Amennyiben Ön már KNW borklubtag és egy éven belül 300.000 Ft felett vásárol a Kovács Nimród Borászat boraiból az egri borászatban, a Monarchia borszaküzletben, vagy a monarchiaborok.hu webshop felületén vagy egyszeri vásárlás alkalmával meghaladja vásárlása a 300.000 Ft-ot lehetősége nyílik belépni a NJK Borklubba.

A tagsággal járó előnyök:
15% kedvezmény az egri borászatban és a Monarchia borszaküzletben történő borvásárlás, valamint internetes borrendelés esetén a monarchiaborok.hu oldalon keresztül.Évente 1 alkalommal előre egyeztetett időpontban térítésmentes pincelátogatással egybekötött borkóstoló tetszőleges +5 fő meghívásával a borászatban, további alkalommal 15% kedvezményt biztosítunk pincetúrával egybekötött borkóstolásra a borászatban. Rendszeres hírlevél megküldése, melyben első kézből értesülhet az aktualitásokról kizárólag klubtagjaink számára limitált borok megvásárlását kínáljuk fel, új és kifutó tételekről értesítjük. Évente 1 alkalommal klubtagjainknak személyes borbemutató során mutatjuk be aktuális kínálatunkat

Feltétel:
A klubtagság megtartásának feltétele a rendszeres vásárlás: egy naptári évben a borászatnál, a Monarchia borboltban vagy a webshopon keresztül elköltött 300.000 Ft
A tagság a belépéstől számítva egy évre szól. Ha vásárlása a következő évben nem éri el a 300.000 Ft-ot de a 30.000 Ft-ot igen, automatikusan átkerül a KNW borklubba.